RETOURNEREN

Op deze pagina vind je alle informatie over de garantie van je product en mogelijkheden tot retour. 

Het herroepingsrecht geeft de klant het recht om een ontvangen product gedurende 30 dagen te retourneren. De bedenktermijn zal ingaan op de dag dat je het product van ons hebt ontvangen. Je zult gedurende de 14 dagen bedenktijd zorgvuldig met het product en de verpakking om moeten gaan. Het product zal slechts in een mate uitgepakt of gebruikt zijn voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen. Indien je van het herroepingsrecht gebruikt gaat maken, zal je zowel het product als alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons versterkte redelijke en duidelijke instructies:

  • Neem via de mail contact met ons op.
  • Vermeld in het bovenstaande mail uw factuurnummer. Het factuurnummer vindt je in de bevestigingsmail die je na het plaatsen van jouw bestelling hebt ontvangen.
  • Vermeld eveneens de naam waarmee je de bestelling geplaatst hebt.
  • Vermeld de datum waarop je de order geplaatst hebt.

Na het ontvangen van de mail zullen we binnen 48 uur contact met je opnemen. De helpdesk zorgt ervoor dat de retour melding wordt afgehandeld. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag inclusief alle verzendkosten.

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip.

 Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. Nadat je de retour aanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product, of nadat je op afdoende wijze hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Je ontvangt tevens een bevestiging van de terug storting per mail. 


Compare