Over Ons

Lovnix is in 2017 begonnen met het verkoop van zwevende speakers. In de loop der tijd is het assortiment verbreed met andere audio producten. In 2018 is het bedrijf ook andere elektronica en toebehoren gaan produceren. 

Alles wat wij bij Lovnix doen, doen we met veel passie en liefde. Dit willen we ook naar voren laten komen met onze service beleid. Dit proberen wij met de volgende punten:

  • Kwaliteit producten
  • Uitstekende klantenservice
  • 14-dagen retourrecht*

Onze Team

Ervaren, Jong en Vooruitstrevend

Onze team bestaat uit een gedreven mix van jonge maar ook ervaren specialisten op het gebied van audio, media en elektronica. Met het oog op de toekomst, zijn wij gefocust op apparatuur met draadloze verbindingen en SMART connecties. Design en kwaliteit zijn hierbij altijd in het achterhoofd van de Lovnix team. Aandacht aan details is wat onze team anders maakt.

Ervaringen van Klanten

Bluetooth carkit besteld bij Lovnix en snel ontvangen. Ook heel erg goed geholpen met de installatie van het product in de auto. Hele goede ervaring en aan te bevelen.

Martin

Ik kon nergens de juiste bescherming vinden voor mijn Bose Speaker. Via Google kwam ik bij Lovnix en heb de ideale speaker case gevonden. Nu neem ik mijn Bose Soundlink overal met mij mee!

Remy


Compare